Aksu'da "Demokrasi Zaferi" Konferansı - Son Dakika
Güncel

Aksu'da "Demokrasi Zaferi" Konferansı

Aksu\'da "Demokrasi Zaferi" Konferansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Yeni Türkiye Buluşmaları Konferansı" kapsamında "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" konulu program düzenlendi.

27.12.2016 15:02

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Yeni Türkiye Buluşmaları Konferansı" kapsamında "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" konulu program düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca Aksu Belediyesi konferans salonunda düzenlenen konferansa, ilçe Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Aksu ilçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz'ın oturum yöneticiliğini yaptığı konferansa, sosyal medya uzmanı ve yazar Yalçın Arı, Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ve köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca konuşmacı olarak katıldı.

Yazar Arı, gezi olaylarından başlayarak, 15 Temmuz demokrasi mücadelesine kadar yaşanan birçok siyasi olayda sosyal medyanın gücüne ve önemine dikkati çekti.

Artık internet, fotoğraf ve video çağında yaşandığına vurgu yapan Arı, "Eğer, kendi savunduğunuz fikrinizi ve hikayenizi paylaşmıyorsanız sizin sesinizi kimse duymaz." dedi.

Köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca da terör örgütü FETÖ'nün Türkiye'yi küresel egemenlerin istediği hizada tutmayı kendisine misyon edindiğini, Türkiye'nin bu örgütün en acı yüzüyle 15 Temmuz gecesi karşılaştığını belirtti.

Asıl amacın Türkiye'yi küresel egemenlere hizmetçi yapmak olduğunun altını çizen Karaca, darbe girişiminin sancılarının hala devam ettiğini anlattı.

Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ifade ederek, Anayasa'nın meşru kılmadığı hiçbir eylemin, kimse tarafından meşru kılınamayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksu'da 'Demokrasi Zaferi' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement