AKTOB'un Yeni Başkanı Yusuf Hacısüleyman Oldu - Son Dakika
Güncel

AKTOB'un Yeni Başkanı Yusuf Hacısüleyman Oldu

AKTOB\'un Yeni Başkanı Yusuf Hacısüleyman Oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin yönetim kurulu başkanlığına, Yusuf Hacısüleyman getirildi.

21.12.2013 17:20  Güncelleme: 17:25

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) yönetim kurulu başkanlığına, Yusuf Hacısüleyman getirildi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Concorde de Luxe Resort Otel'de gerçekleştirilen AKTOB Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Yunanistan ve Meksika'nın turizm bakanıyla bir araya geldiği görüşmelerde Antalya'dan bahsettiğini ve kentle gurur duyduğunu anlattı.

Arıcı, turizm alanına yapılan yardımların daha da artırılması gerektiğini belirterek, sektörü desteklemenin kamunun bir görevi olduğuna işaret etti. Antalya'ya gelen turist sayısını 2018'de 18 milyona çıkarmayı hedeflediklerine değinen Arıcı, "Bunu hep beraber yapacağız. Yeni seçilecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Kültür ve Turizm Baklanlığı olarak kapımız her zaman size açıktır" dedi.

AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır da aldıkları mirası iyi değerlendirdiklerini, yorulmalarına rağmen çıtalarını hiç düşürmediklerini kaydetti. Antalya ve Akdeniz olarak AKTOB'u belirli bir çizgiye oturttuklarını anlatan Çorabatır, "AKTOB'u başarılı bir şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Bana yönetimim döneminde destek veren Ahmet Barut, Hakan Süral, Osman Ayık, Yusuf Hacısüleyman, Çetin Osman Budak'a teşekkür ediyorum. Yürüttüğüm AKTOB başkanlığını bugün bırakıyorum ancak her zaman Antalya ve Türk turizmine hizmet vermeye devam edeceğim" dedi.

Olağan genel kurulda 100'ün üzerinde delege oy kullandı. Tek listeyle gidilen seçimde Yusuf Hacısüleyman, AKTOB'un yeni yönetim kurulu başkanı seçildi. Yönetim kurulu ise Erkan Yağcı, Erdal Tontu, Yeliz Gül Ege, Kaan Kaşif Kavaloğlu, Ece Tonbul Kilit, Aslı Ulukapı, Tolga Cömertoğlu, Nihat Vural, Adnan Soyaslan, Mehmet Tünbül, Zafer Alkaya, Emir Demirci, Selçuk Akıltopu, Ahmet Çevik'ten oluştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AKTOB'un Yeni Başkanı Yusuf Hacısüleyman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement