Alanya'da Mahkumlar 'Çanakkale Yolun Sonu'nu İzledi - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Mahkumlar 'Çanakkale Yolun Sonu'nu İzledi

Alanya\'da Mahkumlar \'Çanakkale Yolun Sonu\'nu İzledi

Alanyum Alışveriş Merkezi'nin sponsorluğunda Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumun Açık bölümünde kalan 80 mahkum, AVM Sinema Salonu'nda başrolde Gürkan Uygun'un oynadığı 'Çanakkale Yolun Sonu' filmini izledi.

23.03.2013 18:15

Alanyum Alışveriş Merkezi'nin sponsorluğunda Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumun Açık bölümünde kalan 80 mahkum, AVM Sinema Salonu'nda başrolde Gürkan Uygun'un oynadığı 'Çanakkale Yolun Sonu' filmini izledi. İnfaz koruma memurları eşliğinde sinema salonuna giren mahkumlarla birlikte filmi, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alanya Cezaevi Müdürü Sabri Karataş ve cezaevi yönetimi izledi.

Film öncesinde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, mahkumlara iyi seyirler temennisinde bulunarak milli ve manevi duygularını artması dileğinde bulundu. Mahkumların sosyal ve kültürel yönden kendilerini geliştirebilmeleri için sinemaya getirildiğini kaydeden Başsavcı Yavuz, Alanyum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yener Yavuz, mahkumlarla birlikte daha önce Alanyaspor maçını izlediklerini hatırlattı. Başsavcı Yavuz, Mevzuatımızdaki hükümler gereği idare ve gözlem kurulu kararıyla gerekli güvenlik önlemlerini alarak sosyal aktiviteler yapıyoruz. Yapılan bu uygulama ödül niteliğindedir. Umarım buradaki insanları özgürlüklerine kavuşunca güzel işler yaparlar. Onları topluma kazandırmak, milli ve manevi duygularını arttırmak istiyoruz dedi.

Organizasyona destek veren Alanyum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu ise sosyal sorumluluk gereği bu tür etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Başsavcı Yavuz, mahkumlar tarafından cezaevinde yapılan bir kemençeyi Paşaoğlu'na hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Mahkumlar 'Çanakkale Yolun Sonu'nu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement