Alanya'da 'Torbacılar'a Polis Darbesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alanya'da 'Torbacılar'a Polis Darbesi

Alanya\'da \'Torbacılar\'a Polis Darbesi
02.08.2013 13:53

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde polis, eğlence merkezleri çevresinde uyuşturucu madde sattığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlediği operasyonda, 3 kilo 450 gram esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde polis, eğlence merkezleri çevresinde uyuşturucu madde sattığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlediği operasyonda, 3 kilo 450 gram esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, eğlence merkezlerinin yoğunlukla bulunduğu İskele Caddesi başta olmak üzere 'torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından dün gece baskın yapan polis, eğlence mekanları çevresinde esrar satışı yaptığı tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 30 yaşındaki Murat Ö., 32 yaşındaki Ersin K., 21 yaşındaki Deniz K. ile 28 yaşındaki Muhittin Ç.'nin üst aramasında ve kaldıkları yerlerde yapılan aramada, 3 kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüphelilerden Muhittin Ç.'nin üzerinde ruhsatız tabanca ve silaha ait 5 mermi ele geçirildi. Operasyonda ayrıca uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 1750 liraya da el konuldu.

'Uyuşturucu ticareti yapmak', 'haksız kazanç elde etmek' ve 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından haklarında işlem yapılan 4 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da 'Torbacılar'a Polis Darbesi - Son Dakika


Advertisement