Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu "Şampiyonluk Hedefle Değil Çalışmayla Olur" - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu "Şampiyonluk Hedefle Değil Çalışmayla Olur"

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu "Şampiyonluk Hedefle Değil Çalışmayla Olur"

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu "Şampiyonluk hedefle değil çalışmayla olur" Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, üç bölge için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şampiyonluğun hedef koyma ile değil çalışmayla olacağını söyledi.

22.07.2015 15:42

Alanya spor Başkanı Çavuşoğlu "Şampiyonluk hedefle değil çalışmayla olur"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, üç bölge için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şampiyonluğun hedef koyma ile değil çalışmayla olacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisa'da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde antrenman yaptı. Ter idmanı ve düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular, çekme ve germe hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Taktik hareketlerin ve hava topu çalışmasının da yer aldığı antrenmanda Teknik Direktör Erhan Altın, futbolcularla yakından ilgilendi. Top kapma ile devam eden idmanda üç tur istasyon çalışması da yapıldı. Teknik Direktör Erhan Altın ile Sportif Direktör Tamer Savut saha içinde mini bir toplantı yaptı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da antrenmanı takip etti.

"ÜÇ BÖLGEDE ÇALIŞIYORUZ"

Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ilk etap kampını da Afyonkarahisar'da yaptıklarını hatırlattı. Afyonkarahisar'da hava ve tesislerin iyi durumda olduğunu aktaran Başkan Çavuşoğlu, spor kompleksinin Afyonkarahisar'ı canlandıracağını belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Çavuşoğlu, üç bölge için arayışların sürdüğünü aktardı. Başkan Çavuşoğlu, Biz geçen sene ivme yakalayan renkli ve mütevazi ama adından çokça söz ettiren bir takım olarak bu sene kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her takımda sezon başında gidenler olur. Bizim takımda da gitmesini düşünmediğimiz arkadaşlarımızla yollarımız ayrıldı. Yeni transferlerimiz var, fakat eksiklerimiz de var. Özellikle üç bölgede çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu hafta sonuna kadar onları da kadromuza katmayı düşünüyoruz. Onun dışında çalışmalar gayet iyi gidiyor. Yabancı bir transferimizin ayağında bir kesik vardı. Onun iyileşmesini bekliyoruz. Onun dışında bir sıkıntı yok. Her şey gayet iyi gidiyor. Hocalarımız da takımı iyi çalıştırıyor dedi.

"ÇOK PAHALI TRANSFERLER YAPMAYIZ"

Alanyaspor'un hedefinin geçen yıl yakaladığı başarıyı bu sene de sürdürmek olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, şöyle dedi

Geçen sene hedefi şampiyonluk olarak belirlemedik. Hedef belirlemekle şampiyon olunmuyor. Bizim kendi hedeflerimiz, amaçlarımız belli. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçen sezon birçok kulüp 'bizim hedefimiz şampiyonluk' dedi. Bizim ligde birçok kulüp bunu söyleyip pek çok para harcadı. Hiçbiri şampiyon olamadı. Sonuçta Kayserispor'un gücü belli. Antalyaspor ve Osmanlıspor çıktı. Öbür taraftan çok büyük para harcayıp şampiyonluk hedefi koyan takımlar bizden çok daha gerilerde kaldı. Hedefle şampiyonluk olmuyor. Sezon içerisindeki mücadele, azim, takımın yapısı, mali açı, takım içinde yöneticilerin verdiği sözler çok önemli. Biz sözünü tutan bir yönetim anlayışı ile devam edeceğiz. Bunu bozmak istemiyoruz. Çok pahalı transferler yapmayız. Bütçemize göre hareket ediyoruz. Biz kulübü borç batağından aldık. Borcunu bitirdik üstüne takımı şampiyon yaptık. Ondan sonra takımı tekrar borç batağına götürmenin mantığı yok. Bütçemize ve yapımıza göre hareket etmeye çalışıyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu 'Şampiyonluk Hedefle Değil Çalışmayla Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement