Alaplı Çayı'ndaki Islah Çalışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı Çayı'ndaki Islah Çalışması

02.06.2015 16:43

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Köprüsü ile çayın Karadeniz'e döküldüğü alanda ıslah çalışmasına başlandığını bildirdi.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz,  Alaplı Köprüsü ile çayın Karadeniz'e döküldüğü alanda ıslah çalışmasına başlandığını bildirdi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeyi ikiye bölen Alaplı Çayı'nda üçüncü etap ıslah çalışmasının yürütüldüğünü söyledi.

Kavukkavla Deresinde ıslah çalışmalarında sona gelindiğini,  taş duvar çalışmalarına başlanacağını ifade eden Yavuz, "Çayın kenarındaki taş ve toprak malzeme DSİ ait iş makineleri tarafından alınmaya başlandı. Bu alandaki  çalışma tamamlandığında taş duvar örülerek Alaplı Çayı tertemiz bir hale bürünecek. Belediyede çay kenarında istediği gibi sosyal alanlar oluşturabilecek" diye konuştu.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Alaplı Çayı'ndaki Islah Çalışması - Son Dakika


Advertisement