Albaraka'dan Hac ve Umre Finansmanı - Son Dakika
Güncel

Albaraka'dan Hac ve Umre Finansmanı

Albaraka\'dan Hac ve Umre Finansmanı

Albaraka, kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarına hac ve umre finansmanı sağlıyor.

03.09.2014 11:18  Güncelleme: 11:19

Albaraka, kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarına hac ve umre finansmanı sağlıyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası açıklamasına göre, bankanın hac kurası çıkmış veya umreye gitmek isteyenlere özel sunduğu finansmanla kolay ödeme fırsatı bulan hacı adayları, 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Albaraka, Türkiye genelinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yetkili şirketleri arasındaki seyahat şirketleri ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, hac ibadeti için ilk kez yola çıkacak müşterilerine hac bedellerinin yüzde 49'u oranında, hac ibadetini daha önceden yapmış müşterilerine ise hac bedellerinin yüzde 100'ü oranında finansman sağlıyor.

Ayrıca umreye gitmeye niyetlenen adaylar için de finansman desteği sunan Albaraka, bu müşterileri için umre bedellerinin yüzde 100'ü oranında finansman kullandırıyor.

Banka, finansman desteği için gerekli belgelerle Albaraka şubelerine giderek başvuru formunu dolduran müşterilerin, bilgi ve belgelerinde herhangi bir eksiklik olmadığı takdirde, başvuruları 24 saat içerisinde cevaplandırılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Keser, hac ve umre ziyareti yapacak müşterilerinin bu kutsal yolculukta seyahatini kolaylaştırmayı önemsediklerini belirtti. Keser, "Onlara sunduğumuz yeni finansman desteği ile hac ve umre bedellerini 36 ay taksitle ödeme imkanları olacak" bilgisini paylaştı.

Albaraka'nın "World" özellikli kredi kartı Albaraka Kart, bu platformun üyesi tüm üye işyerlerinde, taksit seçenekleri ve World Puan gibi avantajlara sahip. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Suudi Arabistan'da da harcama yapılabilen Albaraka Kart da hac ve umreye gidecek adaylara kolaylıklar sağlayacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Albaraka'dan Hac ve Umre Finansmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement