Albaraka, Fatsa Şubesini Açtı - Son Dakika
Güncel

Albaraka, Fatsa Şubesini Açtı

Albaraka, Fatsa Şubesini Açtı

Albaraka, Ordu Fatsa'daki ilk şubesini hizmete açtı.

06.02.2015 10:11  Güncelleme: 10:50

Albaraka'nın Ordu Fatsa'daki ilk şubesi hizmete açıldı.

Albaraka açıklamasına göre, bankanın Ordu Fatsa'daki ilk şubesinin açılışı, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Albaraka'nın Fatsa'daki ilk şubesini Fatsalılar'ın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "1985'ten bu yana imza attığı ilklerle Türkiye'de katılım bankacılığının öncüsü olan Albaraka, 30 yıla ulaşan deneyimi, uzman insan kaynağı, teknolojik yetkinliği ve global bir finans gücü olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

2014 yılında belirledikleri hedeflerin üzerinde performans sergilediklerini ifade eden Yahşi, şubeleşme açısından da önemli bir atılım gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Yahşi, şunları kaydetti:

"Ben Fatsa'da doğup büyüdüm ve tahsilimi Fatsa'da gerçekleştirdim. Fatsa'da şube açmak benim için son derece önemli ve onur verici. Bu güzel bölgenin insanına ve ekonomisine hizmet etmek için burada olmaktan kıvanç duyuyoruz. Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ'lere desteğimizi her geçen gün artırarak sürdürüyoruz. Katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda üretime ve ticarete finansman sağlama misyonunu en etkin şekilde faaliyetlerine yansıtan bankamız, KOBİ'lerin gelişimine ve ekonomik kalkınmasına desteğini öncelik olarak görmektedir. 2015 yılında KOBİ'lere sunduğumuz finansal desteklerin yanı sıra idari ve finansal danışmanlık ve tecrübe aktarmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Albaraka, Fatsa Şubesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement