Albaraka, Şube Ağını Genişletiyor - Son Dakika
Güncel

Albaraka, Şube Ağını Genişletiyor

Albaraka, Şube Ağını Genişletiyor

Büyümesini sürdüren Albaraka şube sayısına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

14.12.2013 14:41

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, 2014 yılında 200 şubeyi hedeflediklerini söyledi.

2015 yılında 30. yılını kutlamaya hazırlanan Albaraka, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul'da; Florya, Topkapı, Tuzla şubelerini açan Albaraka, İzmit E5, Adana Organize Sanayi ve Kütahya şubeleriyle Türkiye genelinde şube sayısını hızlaartırıyor. Her yıl şube ağını genişleten Albaraka, reel kesimin finansman ihtiyaçlarının temini ve halkın tasarruflarını değerlendirmesi için yenişubelerle müşterilerine ulaşmayı hedefliyor.

Şubenin Açılış Töreni'nde konuşan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, bu yılı 160 şube ile kapatacaklarını bildirerek, 2014 yılında ise 200 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Yahşi, "Personel sayımızda şube açılışlarımızla birlikte 5 bine yaklaşacak" dedi. Özellikle gelişmekte olan il ve ilçelere odaklandıklarını belirten Yahşi, reel sektörü destekleyerek ülke ekonomisinin çarklarının dönmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Albaraka olarak yılın üçüncü çeyreğinde sürdürülebilir büyüme ve karlılıklarını devam ettirdiklerini kaydeden Fahrettin Yahşi, 2013 yılının geride kalan döneminde, Albaraka'nın aktif büyüklüğünün 2012 yıl sonuna göre yüzde 25 artarak 15 milyar 424 milyonTL'ye yükseldiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Albaraka, Şube Ağını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement