Alışveriş Merkezlerinde 197 Bin 492 Adet Kitap Toplandı - Son Dakika
Güncel

Alışveriş Merkezlerinde 197 Bin 492 Adet Kitap Toplandı

Alışveriş Merkezlerinde 197 Bin 492 Adet Kitap Toplandı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri’nde Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile kitap bağış kampanyaları ve anne-babaya destek seminerleri düzenlendi.

20.03.2014 11:19

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri'nde Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile kitap bağış kampanyaları ve anne-babaya destek seminerleri düzenlendi. Kampanyada 197 bin 492 kitap toplanırken, 4 bin 470 kişiye çocuk yetiştirmenin püf noktaları anlatıldı.

Gerçekleştirilen kampanya kapsamında toplam 197 bin 492 adet kitap toplandı. Artık kullanılmayacak durumda olan kitap ve ansiklopedilerse belediyelere bağışlanarak çevreye ve ülke ekonomisine katkı sağlanmış oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet, İstanbul'daki Kozzy, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki Piazza Alışveriş Merkezleri'nde gerçekleştirilen kampanyalara halkın büyük bir destek verdiğini belirten Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Refia Jale Ilıcak, kitap kumbaralarında toplanan kitapların İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve üniversitelerle yapılan işbirliği çerçevesinde ihtiyaç sahibi okullara bağışlandığını kaydetti. Bazı okulların kütüphanelerinin de açılışlarının gerçekleştirildiğini anlatan Ilıcak, anne-babaya destek programı kapsamında ise ailelerin, çocuk yetiştirirken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uzman isimlerle buluşturulduğunu ifade etti. Ilıcak, anne ve babaları, çocukları için her türlü konuda bilinçlendirmek ve eğitmek amacıyla gerçekleştirilen seminerlere ise yaklaşık 4 bin 470 kişinin katıldığını da kaydetti. Ilıcak, "Anne-baba destek programının konuşmacıları arasında psikiyatr, pedagog, çocuk kitabı yazarları ve kariyer sahibi başarılı anneler yer aldı. Çocuklarda hafıza gelişimi, hiperaktivite, ergenliğe geçiş süreci, kitap okuma alışkanlığı edinme ve teknolojinin zararları gibi konular işlendi. Bu seminerleri önümüzdeki dönemlerde düzenlenmeye devam etmeyi planlıyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alışveriş Merkezlerinde 197 Bin 492 Adet Kitap Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement