Altay'da 10-11 Futbolcu A Takımdan Elenecek - Son Dakika
Güncel

Altay'da 10-11 Futbolcu A Takımdan Elenecek

Altay\'da 10-11 Futbolcu A Takımdan Elenecek

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da yönetim, şu ana kadar 11 futbolcuyla prensip anlaşmasına varırken, transfer yasağının kalkıp bu oyuncularla resmi sözleşme imzalanmasından sonra takımdaki gençlerin büyük bölümünün eleneceği belirtildi.

08.08.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da yönetim, şu ana kadar 11 futbolcuyla prensip anlaşmasına varırken, transfer yasağının kalkıp bu oyuncularla resmi sözleşme imzalanmasından sonra takımdaki gençlerin büyük bölümünün eleneceği belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarını çoğunluğu gençlerden oluşan 25 kişilik kadroyla sürdüren siyah beyazlı ekipte yenilerin katılmasıyla bu sayı 36'ya yükselecek. Altay'da teknik heyetin raporuyla önümüzdeki günlerde 10-11 futbolcu A takımdan elenecek.

Bu arada elenecek futbolculardan 1997 ve üzeri doğumlu olanların, U19 takımına yaşları tutmadığı için Bölgesel Amatör Lig ekiplerine kiralanmasının gündemde olduğu belirtildi. Öte yandan çalışmalarına İzmir'de bugün yeniden başlayacak Altay; kaleyi Süleyman Kasap, Aydın Bağ ve Yusuf Çekiç, savunmayı Erhan Kurt, ve Gökhan Şahin, orta sahayı Emre Hasan Balıcı, Halil Karataş, Serhat Kot, Yolcu Mansız ve Hasan Demir, forveti ise Murat Uluç'la güçlendirdi. Yönetimin sağ bek arayışında olduğu bildirildi.

- İzmirn

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da 10-11 Futbolcu A Takımdan Elenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement