Altay Lideri Ezberliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altay Lideri Ezberliyor

24.11.2015 13:58

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımı Altay'ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, pazar günü konuk edeceği lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u mercek altına aldıklarını söyledi.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup takımı Altay'ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, pazar günü konuk edeceği lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u mercek altına aldıklarını söyledi.

Bu haftaki rakiplerinin uzun toplarla etkili olduğunu belirten Serdar Sabuncu, şöyle devam etti:

"Birinci bölgeden, üçüncü bölgeye şişirilen toplarla skor üreten bir takımla karşılaşacağız. Pivot santrforları Mehmet Albayrak, bu oyun sistemiyle rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Aynı zamanda takım arkadaşlarının da gol bulmasını sağlıyor. Erzurumspor'un 4 maçını CD'den, 2 karşılaşmasını da canlı izledik. Analizlerimizi yaptık, önlemlerimizi alacağız. Dersimize iyi çalıştık."

PRİM HAVUZU İŞE YARADI

Altay Başkanı Cihangir Marmara'nın iç sahadaki Kırıkhanspor galibiyetinden sonra primlerin ödenmesi için gündeme getirdiği prim havuzunun yönetimin elini rahatlattığı öğrenildi. Camiadan herkesin gücü oranında destek verdiği sistemle primin yarısının karşılandığı bildirildi. Bursa Nilüferspor deplasmanında alınan beraberlik sonrası aynı sistemin yeniden uygulanacağı ifade edildi. Altay'da iç saha galibiyet ve deplasman beraberlik primi toplam 15 bin TL, dış saha galibiyet primi 25 bin TL.

STAT MESELESİ

Seyirci ve güvenlik sorunu yaşanmaması için mücadelenin Buca Arena'da oynanmasını isteyen Altay yönetimi, alternatif olarak Buca İlçe Stadı'nı tercih edecek.

RAKİP SKORER BİR TAKIM

Grupta 30 puanı bulunan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, 26 golle ligin en skorer 2 takımıdan biri olurken kalesinde gördüğü 9 golle en az gol yiyen ekip konumunda bulunuyor. 15 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Erzurum temsilcisi, deplasman performanslarına göre de lider durumda. Dış sahada 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 16 puan toplayan Erzurum takımı, gurbette 12 gol atarken, kalesinde 1 gol gördü. Seyirci ve güvenlik sorunu yaşanmaması için mücadelenin Buca Arena'da oynanmasını isteyen Altay yönetimi, alternatif olarak Buca İlçe Stadı'nı tercih edecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Lideri Ezberliyor - Son Dakika


Advertisement