Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Mezarı Başında Anılacak - Son Dakika
Güncel

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Mezarı Başında Anılacak

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Mezarı Başında Anılacak

Adını sadece Türkiye'de değil çok sayıda uluslararası etkinlik'de duyuran Barkın Bayoğlu, vefatının 1. yılında mezarı başında anılıyor.

27.07.2018 15:45  Güncelleme: 15:44

Geçtiğimiz yıl, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Çıkışı Beşiktaş sapağında gece yarısı meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bayoğlu için düzenlenecek etkinlik 28 Temmuz Salı günü Fulya Carefour Otoparkı'nda saat 15.30 başlayacak. Bayoğlu'nu seven motosiklet tutkunları burada kortej oluşturarak köprüden geçerek kabristana ulaşacaklar.

Saat 17.00 - 18.00 arası Barkın Bayoğlu'nun çengelköy kabristanın'da mezarı başında yapılacak olan anma etkinliklerinin ardından MottoAkademi'de ki etkinlik saat 18.30'da buluşma sağlanacak.

Türkiye'de motosiklet sporunu sevdiren kişiliği ile gönüllerde taht kuran Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş çıkışında ters istikametten gelen otomobilden önüne atlayan bir kişinin neden olduğu kazada hayata gözlerini yummuştu.

42 yaşında hayata veda eden Barkın Bayoğlu çok sayıda motosiklet markası, tür ve modeli ile gençlere güvenli sürüş etkinliklerinde öncülük etmişti. Motosiklet dünyasında renkli kişiliği ve yardımseverliği ile tanınan Bayoğlu motosiklet sporunda test sürüşlerinin aranan pilotuydu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Mezarı Başında Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement