Altınordu'ya Ali Poyrazoğlu Morali - Son Dakika
Güncel

Altınordu'ya Ali Poyrazoğlu Morali

Altınordu\'ya Ali Poyrazoğlu Morali

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Ali Poyrazoğlu, Altınordu'ya, "Takım ruhu oluşturma ve marka derinliği yaratma" konularında eğitim verdi.

01.12.2015 15:21

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Ali Poyrazoğlu, Altınordu'ya, "Takım ruhu oluşturma ve marka derinliği yaratma" konularında eğitim verdi.

Ülkemizin en büyük şirketlerine yaratıcı bilgi, iş yönetimi, marka derinliği, satış zirvesi ve inovasyon seminerleri veren, üniversitelerde bu alanlarda derslere giren Ali Poyrazoğlu, Kuşadası Pine Bay Otel'de kırmızı lacivertlilerle bir araya geldi. Seminere A takım futbolcularıyla birlikte kulübün idari ve teknik kadrosunun yanı sıra Futbol Meslek Okulu öğrencileri de katıldı.

"Sadece futbolcu olmayı hedeflerseniz, sadece futbolcu olursunuz. Ancak büyük futbolcu olmak için iki, hatta üç disipline sahip olmanız gerekir" diyen Ali Poyrazoğlu, "Bugün dünya futbolunun en ünlü isimleri futbolculuğun yanında iyi bir kitap okuru, iyi bir film izleyicisidir. 35 yaşından sonra futbola veda ettiğinizde sizi ileriye taşıyacak yeteneklerinizi ancak bu şekilde geliştirebilirsiniz" diye konuştu.

Ali Poyrazoğlu, Altınordu'nun yabancı oyuncu oynatmadığı için dünya markası olabileceğini de vurguladı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'ya Ali Poyrazoğlu Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement