Altıntaş ve Aslanapa'dan Sonra Çavdarhisar'a da Saat Kulesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altıntaş ve Aslanapa'dan Sonra Çavdarhisar'a da Saat Kulesi

Altıntaş ve Aslanapa\'dan Sonra Çavdarhisar\'a da Saat Kulesi
02.08.2018 11:30

Kütahya Belediyesi tarafından Çavdarhisar ilçesi 75. Yıl Parkı’na yaptırılan saat kulesinin inşaatı tamamlandı.

Kütahya Belediyesi tarafından Çavdarhisar ilçesi 75. Yıl Parkı'na yaptırılan saat kulesinin inşaatı tamamlandı.

Daha önce Kütahya Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende işbirliği protokolü ile imzalan, Altıntaş, Aslanapa, Çavdarhisar, Dumlupınar ve Hisarcık ilçelerine yaptırılması kararlaştırılan saat kulesi Çavdarhisar ilçesine yapıldı.

9 metre yüksekliğinde, uzun ömürlü, tarihi dokuya uygun şekilde yapılan saat kulesi ilçeye estetik bir güzellik kazandırdı.

Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, "İlçe merkezimizde tespit ettiğimiz noktada saat kulesi inşaatı tamamlandı. Tamamen Kütahya Belediyesinin katkısıyla yapılan saat kulesini Çavdarhisar İlçemize kazandıran Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na şahsım ve Çavdarhisar halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altıntaş ve Aslanapa'dan Sonra Çavdarhisar'a da Saat Kulesi - Son Dakika


Advertisement