Amasya Üniversitesi'nde Finallere Hazırlanan Öğrencilere Pasta ve Börek İkramı - Son Dakika
Güncel

Amasya Üniversitesi'nde Finallere Hazırlanan Öğrencilere Pasta ve Börek İkramı

Amasya Üniversitesi\'nde Finallere Hazırlanan Öğrencilere Pasta ve Börek İkramı

Amasya Üniversitesi Akademik ve İdari personellerinin eşleri tarafından evlerinde hazırlanan pasta, kek ve börekler final sınavlarına hazırlanan öğrencilere ikram edildi.

01.06.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi Akademik ve İdari personellerinin eşleri tarafından evlerinde hazırlanan pasta, kek ve börekler final sınavlarına hazırlanan öğrencilere ikram edildi.

Amasya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Metin Orbay, 'Sizin İçin Varız' projesi kapsamında bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirterek "Uygulama öğrencilerce de beğenildi. Zorlu final döneminde bir nebze de olsun öğrencileri rahatlamak ve onlara destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik yaptık" dedi.

Diğer sınav dönemlerinde öğrencilere simit, çay ve çorba ikram ettiklerini söyleyen Orbay, "Final sınavları boyunca okulumuzda bulunan okuma salonları ve kütüphanelerimiz 24 saat açık. Bugün farklı bir uygulama yapmak istedik. Daha önceki dönemlerde öğrencilerimize farklı ikramlarımız oluyordu. Amasya Üniversitesi gerçekten büyük bir aile. Bu ailenin akademik, idari personeli ile çalışanları ve eşlerinin kendi el emekleri ve göz nuruyla yaptıkları pasta, çörek ve börekleri kütüphanemizde geç saatlere kadar çalışan öğrencilerle buluşturmak için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi. İkramın her gece 23.00'te başlayacağını ve bir saat süreceğini belirten Orbay, uygulamanın sınavların sona erene kadar devam edeceğini söyledi.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya Üniversitesi'nde Finallere Hazırlanan Öğrencilere Pasta ve Börek İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement