Amerika'dan Yeditepe Üniversitesi'ne Davet - Son Dakika
Güncel

Amerika'dan Yeditepe Üniversitesi'ne Davet

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği (AALS) Yıllık Toplantısı'na konuşmacı olarak davet edildi.

06.01.2016 16:14

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Amerikan Hukuk Fakülteleri Birliği (AALS) Yıllık Toplantısı'na konuşmacı olarak davet edildi.

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, AALS, 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında New York'ta düzenlenen toplantıda bir araya geliyor.

Dünyada 400'e yakın hukuk fakültesini bünyesinde bulunduran birlik, ABD dışında hukuk fakülteleri arasında çok sayıda ve kapsamlı uluslararası iş birliği oluşturması nedeniyle Türkiye'den Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu'nu konuşmacı olarak davet etti.

Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği (ELFA) Başkanlığını da yürüten Kabaalioğlu, uluslararası düzeyde hukuk fakülteleri arasında  iş birliği modelleri konusunda bir konuşma yapacak.

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türkiye genelinde 91 Erasmus anlaşması ile Avrupa Hukuk Fakülteleri arasında en önde yer alıyor. Her yıl yaklaşık 95 yabancı Erasmus öğrencisini kabul eden fakülte, Çin ve Rusya'da da hukuk fakülteleri ile anlaşma imzalamış bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amerika'dan Yeditepe Üniversitesi'ne Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement