Anadolu Aydınlar Ocağı İftar Programı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Anadolu Aydınlar Ocağı İftar Programı Düzenledi

Anadolu Aydınlar Ocağı İftar Programı Düzenledi

Anadolu Aydınlar Ocağı, kendi dalında bugüne kadar üstün başarılar göstermiş önemli bilim adamları, akademisyen, Milli Olimpian Derneği üyeleri ve sporcular onuruna iftar yemeği verdi.

11.07.2014 17:16

Anadolu Aydınlar Ocağı, kendi dalında bugüne kadar üstün başarılar göstermiş önemli bilim adamları, akademisyen, Milli Olimpian Derneği üyeleri ve sporcular onuruna iftar yemeği verdi.

Kadıköy Koşuyolu'nda bir restoranda kalabalık bir davetli grubunun katıldığı iftar programı renkli görüntülere sahne oldu. Anadolu Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek ve Başkan Vekili emekli Deniz Öğretmen Albay Hicabi Meral, davetlileri tek tek hoşgeldiniz diyerek karşıladılar. Zengin mönü eşliğinde iftarlarını açan davetlilerin sohbet konusu ise Türkiye'de yaşanan sıcak gelişmeler ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu. Yemeğin ardından Anadolu Aydınlar Ocağı İlim İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yümni Sezen, iftar duası okudu.

Yemekte davetlilere seslenen Anadolu Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, "Dolu dolu bir yıl geçirdiğimize inanıyorum. Bu bir yıl içerisinde ayrıca Anadolu Aydınlar Ocağı olarak güzel konferanslara da imza attık. Az önce Azerbaycan Subaylar Derneği'nden arayan değerli kardeşimiz Emin Esendi bey bizleri arayarak onurlandırdılar ve sizlerin Ramazan ayını kutladılar, buradan sizlere kucak dolusu selamlarını iletmemi istediler" dedi.

Prof. Dr. Öztek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anadolu Aydınlar Ocağı mensupları olarak ülkemizin ve dünyada kanayan yaralarına hizmet etmeye çalıştık. Sizlerden ricamız bundan sonrada bölünmeden hep birlikte hareket edelim. Anadolu Aydınlar Ocağı'nın kültür bazında fikir sistem ve işleyişi bellidir. Başka yerlerde başka şeyler aramak isteyen ayrışmalar bizleri üzmektedirler ve buradan o ayrışmaların bütünleşeceği yegane yerinin birlikteliklerini sağlama adına Anadolu Aydınlar Ocağı olduğunu ifade etmek isterim. Ocağa bağlı arkadaşlarımızın bundan sonra daha fazla ve istekle hizmet etmelerini bekleriz."

Öztek, Aydınlar Ocağı İlim İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yümni Sezen ile Prof. Dr. Mustafa Yaylacı, mensubu bulunduğu TOD üyesi Jujitsu Antrenörü Ahmet Rasim Yılmaz'a birer şilt takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Aydınlar Ocağı İftar Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement