Ankara'da Elektronik Ücret Toplama Sistemi Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Elektronik Ücret Toplama Sistemi Yenileniyor

Ankara\'da Elektronik Ücret Toplama Sistemi Yenileniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşımada kullanılan elektronik ücret toplama sistemini yenilemeye başladı. Yenilenen sistemle usulsüz kart kullanımlarının önüne geçilecek, yolcuların daha hızlı geçişi sağlanacak. Yeni sistemde kart dolumu için daha fazla seçenek sunulacak ve dolum işlemleri bankalar, zincir marketler ve alternatif uygulamalar aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Yenileme çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

16.05.2024 12:48

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşımada kullanılan elektronik ücret toplama sistemini yenilemeye başladı.

ABB'den yapılan açıklamaya göre, sistemin yenilenmesiyle usulsüz kart kullanımlarının önüne daha kolay geçilebilecek, yolcuların daha hızlı geçişi sağlanacak.

Yeni sistemde kart dolumu için daha fazla seçenek bulunacak. Bankalar, zincir marketler ve alternatif uygulamalar aracılığıyla da kart dolum işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Yenileme çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

EGO Genel Müdürü Taylan Engin, 2013'ten beri kullanılan eski teknoloji elektronik ücret toplama sistemine ilişkin vatandaşların ve özel halk otobüsü çalışanlarının sıkıntıları bulunduğunu ifade ederek, yenileme çalışmalarını bu kapsamda başlattıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Elektronik Ücret Toplama Sistemi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement