Ankara'da, Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek için düzenlenen gösterilere katılan vatandaşların ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 69 kişiden 25'i tutuklandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine, Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut ve Mamak'ta, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlılara yönelik operasyon düzenledi.
Operasyonda, 69 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 25'i tutuklandı.
Zanlıların, Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek için Ankara'da düzenlenen gösterilere katılan vatandaşları takip edip, bu kişilerin ev ve iş yerlerine girdiği belirlendi.
Polis, operasyonla son 10 günde meydana gelen 103 hırsızlık olayından 79'unun aydınlatıldığını bildirdi. - Ankara
Son Dakika › Güncel › Ankara'da Hırsızlara Yönelik Operasyon - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?