Ankara Valiliği'nde Türkiye-İsveç Özel Maçı Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valiliği'nde Türkiye-İsveç Özel Maçı Güvenlik Toplantısı

Ankara Valiliği\'nde Türkiye-İsveç Özel Maçı Güvenlik Toplantısı

Ankara Valiliği'nde, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Türk Milli Takımı ile İsveç Milli Takımı arasında oynanacak olan özel karşılaşma için güvenlik toplantısı yapıldı.

04.03.2014 16:04

Ankara Valiliği'nde, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın Türk Milli Takımı ile İsveç Milli Takımı arasında oynanacak olan özel karşılaşma için güvenlik toplantısı yapıldı.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcıları Fahri Aykırı, Nihat Nalbant, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Tarım, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhan Başoğlu, İl Sağlık Müdürü Seracettin Çom, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kantar ve Spor Güvenliği Şube Müdürü ile diğer yetkililer katıldı.

Vali Yüksel, "Spor; ülkeleri, kültürleri, toplumları birbirine yaklaştıran, ülkeler arasında nitelikli bağlar kurulmasına vesile olan en çağdaş ortak paydalardan biridir. Özellikle milli maçlar, millet olma bağlarını kuvvetlendirir ve gelecek nesli şuurlandıracak spordan daha kuvvetli vasıta yoktur" dedi.

Ankara'da yapılacak olan bu özel maçın sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli önlemlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden, her kademedeki personelin görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirmelerini isteyen Yüksel, her iki takıma da başarılar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Valiliği'nde Türkiye-İsveç Özel Maçı Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement