Anne ve Kızı Merdaneyle Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Anne ve Kızı Merdaneyle Öldürüldü

Anne ve Kızı Merdaneyle Öldürüldü

81 yaşındaki annesini öldürmekle suçlanan oğul aranıyor.

08.04.2013 18:11  Güncelleme: 00:23

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde 56 yaşındaki Havide Sarıkaya ve annesi 81 yaşındaki Düriye Atağan başlarına merdaneyle vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Yaklaşık bir hafta önce maydana gelen olayla ilgili Havide Sarıkaya'nın oğlu A.S. (30) katil zanlısı olarak aranıyor.

Olay, Gaziemir 80 Sokak 27 numaradaki Papatya Apartmanı'nda meydana geldi. Yaklaşık bir haftadır annesi Havide Sarıkaya ile anneannesi Duriye Atağan'dan haber alamayan ve kardeşi A.S.'ye de ulaşamayan Ahmet Sarıkaya (35) Gaziemir İlçesi'ndeki eve geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açan Ahmet Sarıkaya, oturma odasında, annesi ve anneannesinin cesetlerini buldu. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri araştırma başlattı.

CESETLER ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ

Polisin incelemesinde, anne Düriye Atağan ve kızı Havide Sarıkaya'nın başlarına merdaneyle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık 1 haftalık olan cesetlerin çürümeye başladığı tespit edildi. Olayın ardından Cinayet Büro Ekipleri soruşturma başlattı. Evde en son Havide Sarıkaya'nın oğlu, bir kamuoyu araştırma firmasında anketörlük yapan A.S.?nin bulunduğu tespit edildi.

YÜKLÜ MİKTARDA BORÇ

Lüks yaşam tutkusu olan A.S.?nın piyasaya olan yaklaşık 90 bin TL'lik borcunu ödeyebilmek için ailesinden yardım istediği, ancak bu yardımı alamayınca da olayı gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Cinayetin ardından evdeki değerli eşyalarla altın takıları aldığı düşünülen A.S.?nin son olarak dün (Pazar) saat 20.30 sıralarında eve geldiği, kısa süre kaldıktan sonra da apartmanın önündeki otomobil içinde bekleyen kız arkadaşıyla ayrıldığı belirtildi. Polis, A.S.?nin kullandığı BMW marka otomobilin de kiralık olduğunu saptadı.

MÜZİK SESİ GELİYORMUŞ

Anne ile kızının komşuları, yaklaşık bir haftadır evden sürekli müzik sesi geldiğini, ancak dün A.S.?nin eve gelip ayrılmasının ardından sesin kesildiğini dile getirdi. İki kadının cesedi nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Katil zanlısı A.S.?nin gidebileceği yerlerde polis önlem aldı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi. A.S.'nin ortada görünmeyen anne ve anneannesini soran yakınlarına, 'Onları kaplıcaya gönderdimö dediği de öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ve Kızı Merdaneyle Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement