Annelerden Waternet'e Lezzette ve Sağlıkta Tam Not - Son Dakika
Güncel

Annelerden Waternet'e Lezzette ve Sağlıkta Tam Not

Annelerden Waternet\'e Lezzette ve Sağlıkta Tam Not

Waternet, 26. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nda annelerden büyük ilgi gördü.

22.01.2014 09:36

Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Waternet, 26. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nda annelerden büyük ilgi gördü. Anneler Waternet'le arıtılan suyun tadını 'mükemmel' olarak yorumladı.

Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Waternet, 26. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nda annelerden büyük ilgi gördü. Waternet'in set altı, set üstü ve sebil olmak üzere üç farklı modeli de fuarı ziyaret eden annelere tanıtılırken, anneler Waternet'in doğal yöntemlerle arıttığı suyun tadını 'mükemmel' olarak yorumladı.

Fuardaki etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Waternet Su Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ari Dinar, "Sağlıklı suyun lezzet ve kalitesini en iyi annelerin test edeceklerine inandığımız için etkinlikte yer aldık. Fuarda annelerin yakından tanıdığı bir isim olan, Hassasanne.com blogunun yazarı Ece Kumkale'ye sponsor olduk ve kendisi ile ortak stantta yer aldık. Anneler kendilerinin yiyip içmedikleri hiçbir şeyi çocuklarına da vermezler. Bu nedenle, Waternet'in gelişmiş teknolojisi ile arıttığı suyun lezzetinin ve sağlığının hem kendileri hem de çocukları için önemli olduğuna inanıyoruz. Annelerden ve Hassas Anne'nin takipçilerinden gördüğümüz büyük ilgi de doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor" diye konuştu.

Waternet, tasarım ödüllü su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunuyor. Filtre değişimleri ve bakımlarının abonelik bedeli dahilinde Waternet tarafından gerçekleştirildiği su arıtma cihazlarının, ev ve iş yerlerinde kullanıma uygun üç farklı modeli bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Annelerden Waternet'e Lezzette ve Sağlıkta Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement