Antalya Başbakanı Karşılamaya Hazır - Son Dakika
Güncel

Antalya Başbakanı Karşılamaya Hazır

Antalya Başbakanı Karşılamaya Hazır

Başkanları Toplantısı'nda hafta sonu Antalya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programıyla ilgili hazırlıklar değerlendirildi.

09.12.2013 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen İlçe Başkanları Toplantısı'nda hafta sonu Antalya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programıyla ilgili hazırlıklar değerlendirildi.

Hafta sonu Antalya ve 5 ilçede toplu açılışlar gerçekleştirecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programıyla ilgili hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. AK Parti İl Başkanlığı'nda Av. Mustafa Köse'nin başkanlığında Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkan Yardımcıları, İlçe başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katıldığı toplantıda programın detayları konuşuldu .

Başbakan'ın Antalya'ya her gelişinde açılışlar yaptığını ve kente yeni yatırımlar kazandırıldığını belirten Köse, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 14-15 Aralık'ta Antalya'da karşılamak ve en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Başbakanımız ilk kez Antalya'da 5 ilçede birden toplu açılışlar yapmak suretiyle kentimizi hizmetlerle buluşturacak. Mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

14 Aralık Cumartesi günü Gazipaşa Havalimanı'na uçakla inecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.30'da Gazipaşa Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirecek. Başbakan Erdoğan, aynı gün saat 15.30'da Manavgat'ta yapacağı açılışların ardından Antalya'da Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı açıklayacak. 15 Aralık Pazar günü saat 10.30 Kepez Varsak Park ve Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılışını gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, saat 13.30'da Korkuteli, 15.30'da ise Finike ilçelerinde açılışlar yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya Başbakanı Karşılamaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement