Antalya'da Hostes Cinayeti: Kadın Hostes Başından Vuruldu, Erkek Arkadaşı İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Hostes Cinayeti: Kadın Hostes Başından Vuruldu, Erkek Arkadaşı İntihar Etti

Antalya'da özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Merve Girişmek, erkek arkadaşı Batuhan Canbak tarafından başından vurularak öldürüldü. Canbak, olaydan sonra intihar etti. Girişmek ve Canbak'ın cenazeleri, Ankara'ya götürüldü.

31.07.2023 16:29

Antalya'da 2 ay önce özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Merve Girişmek (25), erkek arkadaşı Batuhan Canbak (23) tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Canbak, 300 metre uzaklaştıktan sonra aynı tabancayla kendi başına ateş ederek intihar etti. Morgda işlemleri tamamlanan Girişmek ile Canbak'ın cenazeleri, yakınları tarafından Ankara'ya götürüldü.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta meydana geldi. Ankara'da bir markette çalışan Batuhan Canbak, aynı gün kız arkadaşı Merve Girişmek ile konuşmaya geldi. Canbak ile Girişmek, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Canbak, yanında getirdiği tabancayla Merve Girişmek'in başına ateş etti. Yaya olarak kaçan Batuhan Canbak, 300 metre ilerideki 6864 Sokak'ta aynı tabanca ile kendi başına ateş açtı. Tabanca seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Merve Girişmek ile Batuhan Canbak'ı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Merve Girişmek ile Batuhan Canbak hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, iki olay yerinde çalışma gerçekleştirdi. Batuhan Canbak'ın kendisini vurduğu yerde bulunan bir tabanca ve boş kovana el konuldu.

İKİSİ DE ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Girişmek ile Canbak'ın cenazeleri, otopsi sonrası bugün yakınları tarafından alınarak Ankara'ya götürüldü. Aslen Karabüklü olan Merve Girişmek'in ailesinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi. Merve Girişmek'in Ankara'da üniversite okuduktan sonra hayali olan uçuş hostesliğine 2 ay önce Antalya'da başladığı öğrenildi.(DHA)

Antalya\'da Hostes Cinayeti: Kadın Hostes Başından Vuruldu, Erkek Arkadaşı İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Hostes Cinayeti: Kadın Hostes Başından Vuruldu, Erkek Arkadaşı İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mürit: Türkiye'de kapana kısılmak kolay, düşünmek lazım bi de öbür dünya yoksa adam ceza çekmeden çekti gitti. 1 0 Yanıtla

Advertisement