Kemer- Kumluca karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, sürücüsü tespit edilemeyen 34 BL 2192 plakalı minibüs, Kemer-Kumluca karayolunun Ulupınar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçtikten sonra takla attı, ardından şarampole yuvarlandı.
Kazada, minibüste bulunanlardan Mustafa Derman (46) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Fatih Duruk (24), Engin Duruk (30) ve Hıdır Bozan (43), vatandaşlar ve sağlık ekiplerince minibüsten çıkarıldı.
Fatih Duruk ve Engin Duruk, Kumluca Devlet Hastanesine, Hızır Bozan ise Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Engin Duruk, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Görevlilerin yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden Derman'ın cenazesi, Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - Antalya
Son Dakika › Güncel › Antalya'da Minibüs Takla Atarak Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?