Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Evinde Ölü Bulundu

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Evinde Ölü Bulundu

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı 48 yaşındaki Ergin İşler, evinde ölü olarak bulundu.

04.11.2013 23:26  Güncelleme: 00:13

Antalya'daki olay, Uncalı semtindeki polis lojmanlarında saat 20.30 sıralarında yaşandı.

GÖĞSÜNDEN SİLAHLA VURULMUŞ OLARAKBULUNDU

Edinilen ilk bilgilere göre, Konyaltı ilçesi, Siteler Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ergin İşler'in eşi, evde duyduğu silah sesinin ardından Ergin İşler'i göğsünden silahla vurulmuş halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri İşler'in hayatını kaybettiğini belirledi. Göğsünden tek kurşunla vurulan 2 çocuk babası İşler'in intihar etmiş olabileceği tahmin edilirken, Bilgi İşlemde Muhabereden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İşler'in cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor

MESUT YILMAZ'IN KONVOYUNU KESMİŞTİ

2000 yılında dönemin ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın 2 günlük Antalya gezisi, o dönem Bölge Trafik Şube Müdürü olan Ergin İşler'in başına dert açmıştı. Gezinin ilk gününde yolu trafiğe kapatmadığı için zor durumda kalan İşler, ikinci gün Yılmaz'ın geçeceği Kemer-Antalya yolunu trafiğe kapatınca da tepki çekti.

Yolda saatlerce bekleyen vatandaşlar Yılmaz'ı protesto edince, Ergin İşler dönemin valisi Ertuğrul Dokuzoğlu'nun hışmına uğramıştı. Protestoları gören Vali Dokuzoğlu, hemen dönemin Emniyet Müdürü Natık Canca'yı arayarak, bu işin sorumlusunun cezalandırılmasını istedi. Bu emir üzerine Antalya- Muğla il sınırından itibaren gezinin yol güvenliğinden sorumlu İşler bu görevden alındı. Boşalan görevi ise bizzat Emniyet Müdürü Canca üstlenmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement