Antalya Konyaaltı'nda Dev Dalgalar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Konyaaltı'nda Dev Dalgalar

Antalya Konyaaltı\'nda Dev Dalgalar
29.12.2014 17:02

Antalya'da öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgarla birlikte Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluştu.

Antalya'da öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgarla birlikte Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluştu. Birçok kişi bu anları fotoğraflamak için sahile geldi.

Saatteki hızı 47 kilometreyi bulan rüzgar, denizde dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ni döven dalgaların dansı Antalyalılara görsel şölen sundu. Güneşli havayı fırsat bilen kent sakinleri, dalgaları izlemek için sahile akın etti. Banklar ve plaj şeridindeki kafeler vatandaşlarla dolup taştı. Kimisi plaja inerek hatıra fotoğrafı çektirdi, kimileri ise kaldırıma oturup uzun uzun denizi izledi.

Dalgaların şiddeti ile deniz suyu yol kenarına kadar geldi. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ise zodyak botlarıyla deniz devriyesini ihmal etmedi. Olası bir deniz kazasına karşı devriye turları düzenli olarak gerçekleştirildi

FOTOĞRAF

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Konyaaltı'nda Dev Dalgalar - Son Dakika


Advertisement