Antalya Kovboy Kasabası Bayrama Hazır - Son Dakika
Güncel

Antalya Kovboy Kasabası Bayrama Hazır

Kovboy kasabası bayrama hazırANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Mustafa Deniz'in 'West Virginia City' adıyla kurduğu kovboy kasabası banka soygunu gibi çeşitli animasyon gösterileriyle bayramda tatilcileri bekliyor.

30.08.2017 16:37

Kovboy kasabası bayrama hazır

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Mustafa Deniz'in 'West Virginia City' adıyla kurduğu kovboy kasabası banka soygunu gibi çeşitli animasyon gösterileriyle bayramda tatilcileri bekliyor.

Türkiye'de bir kovboy kasabası' sloganıyla 16 yıl önce Manavgat'ın kırsal bölgesi Aksaz Mahallesi'nde açılan tesis, vahşi batının gizemli kasabalarını andırıyor. Tesise gelenler vahşi batıdan örneklerle karşılaşıyor. Ziyaretçiler kovboy filmlerinde gördükleri şerifin ofisi ve bankayı ziyaret ediyor. Üzerinde 'Banka', 'Sheriff' ve 'Nezaret' yazılı ahşap yapılar yine tatilciler için düzenlenen animasyon şovlara sahne oluyor. Bu yapılar aynı zamanda konaklamak isteyenler için de oda olarak tahsis ediliyor.

Tesisteki salonda ise sandalyelerin üzerinde at eyeri bulunuyor. İçeceklerini yudumlamak isteyenler eyerlerin üzerine oturuyor. Kızılderililerin kullandığı ok ve yayın yanı sıra kovboy tüfeği ile hatıra fotoğrafı da çektirmek mümkün. Kasabadaki 15 at ise meraklılarını bekliyor. İsteyen ata binerek bu keyfi yaşayabiliyor. İdam sehpası ve su kuyusunun da bulunduğu tesise gelenler, ayrıca Yörük hayatını da tanıma şansı buluyor. Tesiste, banka soygunu, hazine arama, suçluları cezalandırma gibi çeşitli animasyon gösterileri ve canlandırmalar yapılıyor.

Tesisin sorumlusu Mustafa Deniz, kovboy kasabasında her an her dakika maceranın tatilcileri beklediğini söyledi. Bayrama özel hazırlıklar yaptıklarını ve misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirten Deniz, "Burada her an bir macera yaşamak mümkün. Kızılderililer ya da at hırsızları gelebilir. Banka soyulabilir. Aksiyon seven tatilci keyifli vakit geçirecek" dedi. Tesiste günü birlik ziyaretçiler olduğu kadar konaklama da yapılabildiğini aktaran Mustafa Deniz, farklı bir deneyim yaşamak isteyen tatilcileri beklediklerini kaydetti.

Antalya Kovboy Kasabası Bayrama Hazır
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kovboy Kasabası Bayrama Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement