Antalya Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Antalya Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi

Antalya Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi

Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu çalışmalarını inceledi Batı Çevre Yolu'nda sona gelindi ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu çalışmalarını inceledi.

25.05.2015 13:56

Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu çalışmalarını inceledi

Batı Çevre Yolu'nda sona gelindi

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu çalışmalarını inceledi.

Çalışanlarla konuşan ve gelinen son durum hakkında bilgi alan Lütfi Elvan, 14 kilometre uzunluğundaki çevre yolunun 120 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi. Batı Çevre Yolu çalışmalarının 2007 yılında başladığını hatırlatan Lütfi Elvan, "Ancak imarla ilgili sıkıntılar çıktı. Özellikle sayın Akaydın hoca döneminde Konyaaltı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşmazlık vardı. Konyaaltı Belediyesi bu sorunu çözmek istedi. Ancak Akaydın hoca buna karşı çıktı" dedi.

Anlaşmazlıktan dolayı imarla ilgili sorunun çözülememesi nedeniyle yoldaki çalışmalarda gecikme meydana geldiğini vurgulayan Lütfi Elvan, şöyle konuştu: "Sayın Menderes Türel'in göreve gelmesinden sonra çalışmalar hızlandı. 6 kilometrelik bölüm hazır. Bulunduğumuz yerde su geliri azalır azalmaz 3-4 günlük çalışma ile bu bölüm de geçilecek. Böylece 6 kilometrelik bölüm kısa sürede hizmete açılacak. Diğer kesimlerle ilgili imar çalışmaları da bitmek üzere. Ormandan geçen bölümle ilgili sorun yok. Orada altyapı çalışmaları tamamlandı. İmar çalışmaları bittikten sonra 3-4 ay gibi sürede Karayolları bu çalışmaları bitirecek. Buradaki sıkıntı parayla ilgili değil, imarla ilgili. Ama önemli bir kesmi halledildi. 400-500 metrelik kesminde imarla ilgili çalışma devam ediyor. Bu çalışma biter bitmez Batı Çevre Yolu'nu 3-4 ayda açmak istiyoruz. Bu bittiğinde Antalya'nın trafiğinde ciddi rahatlama olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement