Antalya Sahnede Sürpriz Dansçı - Son Dakika
Güncel

Antalya Sahnede Sürpriz Dansçı

Antalya'da dans festivali kapsamında sahnede gösterilerini sunan dansçıların sürpriz bir ziyaretçisi oldu.

07.05.2019 12:15

Antalya'da dans festivali kapsamında sahnede gösterilerini sunan dansçıların sürpriz bir ziyaretçisi oldu. Kulisten dansçıların arasına gelen köpeğin koreografinin parçasıymış gibi davranışlar sergilemesi, seyirciler tarafından alkışlandı.

Akdeniz Üniversitesi'nde, 29 Nisan Dünya Dans Günü kutlamaları kapsamında dans festivali düzenledi. Farklı illerden birçok dans grubunun katıldığı festivale, Antalya'nın önde gelen dans eğitim merkezlerinden FHC Sahne Sanatları Akademisi dansçıları performansları ile damga vurdu.

FHC dansçıları sahnede gösterilerini sunarken sürpriz bir ziyaretçileri oldu. Gösteri sırasında kulisten sahneye gelen köpek dansçıların arasında gezinirken, koreografinin parçasıymış gibi davranışlar sergiledi. Bu durum seyirciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Şov esnasında böyle bir sürpriz beklemediklerini belirten dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun, doğanın en güzel armağanı olan hayvanları çok sevdiklerini, sahneye çıkan bu sürpriz misafirle birlikte koreografilerini tamamlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Antalya Sahnede Sürpriz Dansçı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Sahnede Sürpriz Dansçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement