Antalyaspor- Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor- Manisaspor Maçının Ardından

Antalyaspor- Manisaspor Maçının Ardından

Antalyaspor- Manisaspor maçının ardından Mustafa Ati Göksu Antalyasporlu futbolcuları alınlarından öpüyorum Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

28.02.2015 17:45

Antalyaspor- Manisaspor maçının ardından

Mustafa Ati Göksu Antalyasporlu futbolcuları alınlarından öpüyorum

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maçın ilk yarısında penaltı kaçırdıklarını hatırlatan Göksu, Eğer o penaltıyı atsaydık maçın şekli değişik olurdu. Futbolcu kardeşlerimin hepsinin alınlarından öpüyorum dedi.

Antalyaspor- Manisaspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Mücadeleyi bırakmadığımız zaman mutlaka kazanıyorsunuz. Bunu da başardılar. Antalyaspor'un hedefi var. Bu maraton devam ettiği sürece bu hedefine ulaşacaktır. Penaltıyı atsaydık maçın şekli değişik olurdu. Futbolcu kardeşlerimin hepsinin alınlarından öpüyorum dedi. Bir gazetecinin takımdaki sakatlıkları hatırlatması üzerine Göksu, Futbolda sakatlık ve cezalar oluyor. Oynayan arkadaşlar birbirini aratmıyor. İnşallah bu böyle devam edecek yanıtını verdi.

Bugün ilk yarısı denk geçen bir maç oldu. İkinci yarıda Antalyaspor biraz daha iyi oynadı

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu ise son haftalardaki şanssızlığın devam ettiğini söyledi. Son 4 maçta dışarıda iyi mücadele edip çok farklı pozisyon hatalarından dolayı maçlar kaybettiklerini belirten Mutlu, Bugün ilk yarısı denk geçen bir maç oldu. İkinci yarıda Antalyaspor biraz daha iyi oynadı. Bir iki pozisyonda buldu. Fakat ondan sonra oyunu tam dengeledik. Maçı kendi lehimize çevirebileceğimiz pozisyonlarda korner atarken, kontrataktan gol yedik. Golün son dakikada yememiz telafi şansını azaltıyor. Yapacak bir şey yok. Bundan sonra önümüzdeki maçlara biraz daha ağırlık vereceğiz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor- Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement