Ardahan'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ardahan'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Kar yağışı Ardahan'da yaşamı olumsuz etkiliyor. Merkez ve merkeze bağlı köyler ile Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır ilçelerinde okullar tatil edildi.

Ardahan'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Kar yağışı Ardahan'da yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Ardahan Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ardahan merkez ve merkeze bağlı köyler ile Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tatil edildi." denildi.

ARAÇLARINI SON KEZ YIKADILAR

Soğuk hava ve kar yağışına aldırış etmeyen bazı vatandaşlar ise araçlarını son bir kez de olsa yıkadı. Aracını yıkayan Yener Göydemir, "Aracı yıkamasam kış boyu çamurlu arabaya binmek zorunda kalacaktım. Bu nedenle çamurlu araç binmemek için son bir kez de olsa yıkamak istedim." dedi.

Kaynak: İHA