Ardahan'da "Necmi Kadıoğlu Parkı"Nın Adı Değiştirilecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ardahan'da "Necmi Kadıoğlu Parkı"Nın Adı Değiştirilecek

14.03.2017 19:12

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, ilçe merkezindeki İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun adının verildiği parkın adını "Atatürk Parkı" olarak değiştireceklerini bildirdi.

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, ilçe merkezindeki İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun adının verildiği parkın adını "Atatürk Parkı" olarak değiştireceklerini bildirdi.

Büyükkaya, Damal İlçe Belediye Başkanı Ergin Önal ve bir grup ilçe halkı ile birlikte parkın önüne geldi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Büyükkaya, Kadıoğlu'nun bir panelde sarf ettiği sözlere tepki olarak kendisinin adını taşıyan parkın ismini değiştireceklerini belirtti.

Kadıoğlu'nun ifadesinden dolayı halktan özür dilemesi gerektiğini savunan Büyükkaya, "Kadıoğlu, birkaç gün önce bir salon konuşmasında, '650 yıllık çınarı darbeciler, sütü bozuklar, kanı bozuklar yıkmış' diye böyle bir laf etti. Biz bu lafı, bu sözü Necmi Kadıoğlu'na iade ediyoruz." dedi.

Büyakkaya, "Necmi Kadıoğlu Parkı" adının "Atatürk Parkı" olarak değiştirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan'da 'Necmi Kadıoğlu Parkı'Nın Adı Değiştirilecek - Son Dakika


Advertisement