Arkasspor'un Rakipleri Netleşti - Son Dakika
Güncel

Arkasspor'un Rakipleri Netleşti

Arkasspor\'un Rakipleri Netleşti

CEV Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını deplasmanda olduğu gibi İzmir'de de 3-0 yenerek gruplara kalmayı başaran adını Arkasspor'un rakipleri netleşti.

21.11.2016 14:45

CEV Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını deplasmanda olduğu gibi İzmir'de de 3-0 yenerek gruplara kalmayı başaran adını Arkasspor'un rakipleri netleşti. Arkasspor'un C Grubu'nda Fransa'nın Paris Volley, Rusya'nın Zenit Kazan ve Almanya'nın VfB Friedrichshafen takımlarıyla mücadele edecek. Grupta ilk iki sırayı alacak ekipler 12'li play off'lara direkt kalacak. Ayrıca, 5 grupta en iyi 3 üçüncü de bir üst tura yükselecek.

Arkasspor, C Grubu'ndaki ilk sınavında 6-8 Aralık tarihlerinde Zenit Kazan'ı ağırlayacak. 20-22 Kasım'da VfB Friedrichshafen'e konuk olacak mavi beyazlılar, 18 Ocak 2017'de Paris Volley deplasmanında terleyecek. İzmir temsilcisi rövanşları Paris Volley'le 31 Ocak-2 Şubat'ta, VfB Friedrichshafen'le 14-16 Şubat'ta, Zenit Kazan'la ise 1 Mart'ta oynayacak. Arkasspor, Efeler Ligi'nde erteleme maçında çarşamba günü MSK Urfa'yı konuk edecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkasspor'un Rakipleri Netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement