Armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun Sağlık Durumu

Sultanbeyli'de motosikletiyle kaza yapan armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun, 17 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından servisteki odasına alındığı bildirildi.

13.11.2014 17:07  Güncelleme: 15:40

Sultanbeyli'de motosikletiyle kaza yapan armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun, 17 günlük yoğun bakım tedavisinin ardından servisteki odasına alındığı bildirildi.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi ve Yoğun Bakım Sorumlu Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Cinel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEM Otoyolu Ankara istikameti Sultanbeyli mevkisinde, motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek savrulan ve bariyerlere çarparak düşen Sadıkoğlu'nun, çoklu travma hastası olarak getirildiğini anımsattı.

Cinel, Sadıkoğlu'nun ilk muayenelerinde vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğunun saptandığını aktararak, şunları kaydetti:

"Hastamızın ilk gelişinde çekilen tomografilerinde ve kontrol tomografilerinde kafa travmasını içeren multi organ travması saptamıştık. Ancak söz konusu kanamaların cerrahi müdahale gerektirmeyen düzeyde olduğunu belirlenmişti. Yoğun bakımda 17 gün süresince solunum desteği de dahil olmak üzere, tüm organ fonksiyonları desteklenen hastamızı dün itibariyle servisteki odasına aldık. Hastamızın, kan basıncı, nabız, vücut ısısı gibi vital bulguları stabil seyretmektedir. Organ fonksiyonlarındaki normale dönme eğilimlerinin gittikçe arttığı gözlenmektedir."

Prof. Dr. İsmail Cinel, Sadıkoğlu'nun, kol ve ellerindeki kırıklar nedeniyle haftaya operasyonlarının ortopedi bölümünce programlandığını ve şu an için ziyaretçi kabul edilmediğini dile getirdi.

Sadıkoğlu, 1989 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün Savarona yatını 49 yıllığını kiralayarak adını duyurmuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement