Arnavutköy Ülkü Ocakları'ndan Muhteşem Gece - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy Ülkü Ocakları'ndan Muhteşem Gece

Arnavutköy Ülkü Ocakları\'ndan Muhteşem Gece

Arnavutköy Ülkü Ocakları birlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Gece de Ali Kınık sahne aldı.

06.05.2014 00:59

Söz düğün salonunda düzenlenen programa Arnavutköy MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan, Arnavutköy Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Adem Bay, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sekmen, çevre ilçelerin ülkü ocakları başkanları, ülkücü gençler ve bir çok MHP'li vatandaş katıldı.

"Geniş konferans salonu olan bir yere taşınmayı düşünüyoruz"

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sekmen Ülkü Ocaklarının yeni bir yere taşınması gerektiğini ifade ederek, "Şuan ki bulunduğumuz bina yeterli gelmemektedir. Geniş bir konferans salonu olan yere taşınmayı düşünüyoruz. Ülkücü abilerimizden bu konu da destek bekliyoruz" diye konuştu.

"Yerel seçim çalışmalarında katkı sunan ülkücü gençlerimize teşekkür ederim"

Daha sonra bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan yerel seçimlerde İstanbul'un ilçeleri arasında MHP'nin en yüksek oy alan ilçenin Arnavutköy olduğunu belirterek, "İstanbul'da en yüksek oyu Arnavutköy'de aldık. Bunu hep birlikte başardık. Bu sonuçta sizlerinde büyük katkısı var. Yerel seçim çalışmalarında katkı sunan ülkücü gençlerimize teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Arnavutköy Ülkü Ocaklarına destek amaçlı tablolar satıldı. Programın sonunda ise ülkücü gençler sahne alan Ali Kınık'ın şarkılarıyla eğlendiler.

Arif Sapmaz/ Arnavutkoyhaberleri.com

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Güncel Arnavutköy Ülkü Ocakları'ndan Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement