Artvin'de Tanıtım Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Artvin'de Tanıtım Fuarı Düzenlenecek

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı'nın 8 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

04.08.2017 16:23

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı'nın 8 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Vali Doğanay başkanlığında, Valilik toplantı salonunda fuara ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.

Kentin kültürünün tanıtılması ve turizm potansiyelinin arttırılması amacıyla çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini anlatan Doğanay, "Fuarın, il ekonomisine katkı sağlanması, Artvin ilinin tarımı ve ticareti ile ilgili yeni pazarların oluşturulması, Artvin'in marka değerinin yükseltilerek Artvin'in başta ülkemize ve dünyada tanıtımının yapılması amaçlanıyor." dedi.

Fuarın 8-18 Ağustos tarihlerinde yapılacağını belirten Doğanay, şöyle konuştu:

"Bu yıl ilimizi yerinde tanıtmayı amaçladık. Yıllarca ilimizi Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerimizde tanıtmaya çalıştık. Bu şehrin dışarıdan birilerinin getirilmesine ihtiyacı var. Projemizin sloganı da 'Cennet sizi bekliyor, 08.08'de Hayde Artvin'e' Ağustos ayı Artvin'de hareketli geçecek."

Toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin'de Tanıtım Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement