Arzu Aydın'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Arzu Aydın'dan Anlamlı Ziyaretler

Arzu Aydın\'dan Anlamlı Ziyaretler

Vali Aydın'nın Eşi Arzu Aydın, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.

04.02.2013 17:25

Siirt Valisi Ahmet Aydın' nın eşi Bayan Aydın, İlimize bağlı Evren Mahallesinde, maddi imkanı yetersiz olan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.

Vali eşi Bayan Aydın, beraberinde Vali yardımcısı Mustafa Pala,Sosyal Yardımlaşma vakfı müdürü Mehmet Nesim Barlas ve Vakıf çalışanları ile birlikte, ilk olarak Fehime Güneş adlı dört çocuklu aileyi ziyaret ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi. Güneş ailesi ile sohbet etti.

Çocukların eğitim durumlarıyla ilgilenen bayan Aydın, çocukların okul servis ücretlerinin karşılanacağını belirterek, aileye gıda, giyim ve çeşitli hediyeler verdi.

Buradan ayrılan Bayan Aydın ve beraberindekiler sırasıyla, Abdulkerim Demir, Fatım Kapalıgöz, Ramazan Toprak, Hediye Feryat, Hasan Solgun adlı aileleri de tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.Kendileri ile bir süre görüştü.

Abdulkerim Demir adlı aileyi ziyareti sırasında, ikisi engelli altı çocuklu aile ile birlikte, ayrı küçük bir odada yaşayan, 100 yaşındaki Ayşe Demir adlı yaşlı bayanı da ziyaret eden Aydın, aile sahip çıkarak, Ayşe Annemizin yaşadığı ortamın yeniden düzenleneceğini, odanın boyanarak, her türlü onarımının yapılacağını ve rahat edeceği bir ortam yaratmak için, yatak, kanepe, halı ve her türlü ev aletinin alınacağını belirtti.

Demir ailesine gıda, giyim ve çeşitli hediyeler veren bayan Aydın,Ayşe Demir adlı yaşlı bayanın sağlık kontrolünden geçirilmesi amacıyla, sağlık ekibi olay mahallinde, gerekli tedavileri yaptı.

Bayan Aydın, Demir Ailesine, Vakıf olarak her türlü desteğin verildiğini ve ayrıca engelli çocuklara da bakım ücreti ödendiği belirterek, çocukların daha iyi bakımı için, koruyucu bir annenin vakıftan ücret karşılığında evin her türlü temizliği ve çocukların bakımının sağlanacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bayan Aydın,"İlimizde ekonomik bakımdan yoksul ailelerin sorunlarıyla ilgilenmek ve çözümler üretmek, hem inancımızın hem de sosyal devlet olmanın gereğidir. Bu nedenle ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan ailelere yönelik destek ve yardımlarımız devam edecektir." diye konuştu.

İhtiyaç sahibi yoksul aileler de, yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, ilgililere teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arzu Aydın'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement