Asansör Boşluğuna Düşen 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Asansör Boşluğuna Düşen 2 Kişi Yaralandı

Adana'da bir kişi tuvalet ihtiyacı için girdiği inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

21.02.2012 23:43

Adana'da bir kişi tuvalet ihtiyacı için girdiği inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Yaralıya yardım etmeye çalışan şahıs da, asansör boşluğuna eğildiği sırada aşağı düştü. Yaralılar, mahsur kaldıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77204 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşı T.Ö. ile gezmekte olan 43 yaşındaki Mesut Şimdi, tuvalet ihtiyacını gidermek için inşaat halindeki bir apartmana girdi. Apartmanın asansör boşluğunda dengesini kaybeden Mesut Şimdi, birinci kattan zemin kata düşerek yaralandı.

YARDIMA GELEN KİŞİ DE ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

Arkadaşının çığlıkları üzerine inşaata giren T.Ö., Mesut Şimdi'yi asansör zemininde görünce çevre sakinlerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Erol İsmail Caner (36), Mesut Şimdi'yi görmek için asansör boşluğundan eğildiği sırada dengesini kaybederek zemin kata düştü.

Polis ekipleri, yaralıları kurtarmak için Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekiplerinden yardım istedi. CANKUR ekipleri, bölgeye gelerek yaralıları düştükleri yerden çıkardı.

Mesut Şimdi Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne, Erol İsmail Caner ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mesut Şimdi'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Polis, T.Ö.'yü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asansör Boşluğuna Düşen 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement