Aşti'de Bayram Yoğunluğu Başladı - Son Dakika
Güncel

Aşti'de Bayram Yoğunluğu Başladı

Aşti\'de Bayram Yoğunluğu Başladı

Ramazan Bayramının bu yıl da yaz aylarına denk gelmesi otobüs biletlerinin erken tükenmesine neden oluyor.8 Ağustos'ta başlayacak bayrama 2 haftadan fazla süre olmasına rağmen özellikle tatilini sahil kentlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar...

22.07.2013 10:55

Ramazan Bayramının bu yıl da yaz aylarına denk gelmesi otobüs biletlerinin erken tükenmesine neden oluyor. 8 Ağustos'ta başlayacak bayrama 2 haftadan fazla süre olmasına rağmen özellikle tatilini sahil kentlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturuyor.

Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) faaliyet gösteren firmalar yoğun günler geçiriyor. Ramazan Bayramı öncesi, Ankara'da yaşayan vatandaşlar bilet satış noktalarına gelerek, seyahat yapacakları yönlere doğru bilet arayışlarını sürdürüyor. Tatilini sahil kentlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar bir yoğunluk oluştururken, Antalya, Muğla gibi önemli turizm şehirlerine biletler tükenmek üzere. Vatandaşlar, AŞTİ'de diğer sahil şehirleri için de bilet bulmakta zorlanıyor. Bayram tarihinin yaklaşmasıyla yoğunluğun da iyice artması tahmin edilirken, 6-7 Ağustos günlerinde ise bilet satışları şimdiden tükenmiş durumda. AŞTİ yetkilileri vatandaşların talepleri doğrultusunda ek seferlerin açılabileceğini belirtti. Yetkililer Ankaralıların gidecekleri yöne doğru bir an önce biletlerini alması gerektiğini vurgularken, bilet satın alma işleminin son ana bırakılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aşti'de Bayram Yoğunluğu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement