Ataşehir'deki Trafik Kazasında Ölen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ataşehir'deki Trafik Kazasında Ölen Genç Toprağa Verildi

Ataşehir\'deki Trafik Kazasında Ölen Genç Toprağa Verildi
14.08.2012 16:37

İstanbul Ataşehir'deki trafik kazasında Adnan İper ile birlikte hayatını kaybeden 25 yaşındaki Onur Çilingir, Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İstanbul Ataşehir'deki trafik kazasında Adnan İper ile birlikte hayatını kaybeden 25 yaşındaki Onur Çilingir, Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İstanbul Ataşehir'de Porche otomobiliyle bir sitenin bahçesine uçarak hayatını kaybeden Onur Çilingir'in (25) için Karşıyaka Mezarlığı Cami'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze

namazına Onur Çilingir'in babası, Çilingir Corporate Group Yönetim Kurulu Başkanı Galip Çilingir ile annesi Bilge, ablası Ezgi ile çok sayıda yakını katıldı. Bilkent Üniversitesi mezunu olan Çilingir'in okul arkadaşı da cenaze töreninde gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasının ardından Onur Çilingir, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'deki Trafik Kazasında Ölen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement