Autodesk 2013 Yazılım Çözümleri - Son Dakika
Güncel

Autodesk 2013 Yazılım Çözümleri

Autodesk 2013 Yazılım Çözümleri

Üretim ve tasarım dünyasında yeni bir dönem başlıyor.

11.04.2012 11:11

Avrupa ile aynı anda Türkiye'de

Bilgisayar destekli tasarım, mühendislik, görselleştirme yazılımlarının lider ismi Autodesk, dünyaca ünlü mimar, mühendis, tasarımcı, yapımcı ve sanatçıların vazgeçilmezi olan yazılım çözümlerinin 2013 sürümlerini Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sundu. Geliştirdiği ürün ve çalışmalarıyla geleceğe yön verenlerin iş akışını basitleştirip hızlandıran 2013 ürün grubu, güçlü programlama araçları, geniş eklenti desteğiyle üretim ve tasarım dünyasında yeni bir dönem başlatacak.

Medyasoft, Türkiye'de sektörü fark etmeksizin her ölçekteki şirket için hazırladığı çözümlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Yazılım dünyasının lider ismi Autodesk'in tüm ürün grubunun Türkiye distribütörü olan Medyasoft, üretim ve tasarım süreçlerinde devrim yaratacak özelliklerle donatılan Autodesk 2013 yazılım çözümlerini Avrupa ile aynı anda satışa sundu.

Dünyaca ünlü mimar, mühendis, tasarımcı, yapımcı ve sanatçı tarafından kullanılan Autodesk ürün grubunun 2013 sürümleri ile yenilikçi fikirler daha verimli tasarlanıp, inşa edilecek. Autodesk 2013 ürün grubunun güçlü programlama araçları ve geniş eklenti desteği üretim süreçlerinin de daha hızlı bir şekilde, daha düşük maliyetlerle gerçekleşmesini sağlayacak.

En iyi çözümleri hayata geçirebilmek adına birçok farklı endüstrinin önde gelen isimleriyle yakın işbirlikleri çerçevesinde geliştirilen yeni yazılım çözümleri, Autodesk 360 bulut bilişim çözümüyle entegre çalışabiliyor. Geliştirilen ürün ya da projelerin sadece bilgisayar başında değil, ofis dışındayken de bulut bilişim çözümleriyle mobil cihazlarla da takibini mümkün kılan Autodesk 2013 Suite yazılım çözümleri, çalışmaların paylaşımını ve yeniden kullanımını kolaylaştırıp, kağıt taşıma derdini de ortadan kaldırıyor.

Ürün ve çalışmalarıyla geleceğe yön verenlerin üretkenliğini artıracak tüm bileşenleri içeren yeni ürün grubu ile elektrik ve mekanik tasarımlar entegre bir şekilde yürütülecek. Ayrıca üretim süreci öncesinde hazırlanacak çalışmalarla ürün performansı ölçümlenerek doğabilecek hatalar minimuma indirilebilecek.

Fikirlerin düşünce hızında hayata geçebilmesi için esnek ve üst düzey avantaj sunan Autodesk 2013 Suite yazılım çözümleri, zengin görsel arabiriminin yanı sıra Adobe After Effects, Photoshop gibi yazılımlarla entegre çalışmasıyla da ön plana çıkıyor. Daha hızlı, daha doğru ve daha esnek bir yaklaşımla geliştirilen yeni yazılım çözümleri, uygulamalar arası geçişi kolaylaştıran ara yüzüyle de çözüm süresini en aza indiriyor. 2 ve 3 boyutlu çalışmaların farklı yazılımlara gerek duymaksızın istenilen formatta ve modellemede oluşturulduğu Autodesk 2013 Suite yazılım çözümleriyle, tek tuşla doğrudan bulut bilişim hizmetlerine yönlendirme ya da direkt sosyal medyada yayımlama olanağı da bulunuyor.

Standart, Premium ve Ultimate sürümlerinden oluşan; mimariden genel tasarıma, mekanikten yapıya, medya-eğlenceden inşaata, haritacılıktan imalat, film ve oyun endüstrilerine kadar yeni bir dönemi başlatacak olan Autodesk 2013 Suite çözümleri hakkında detaylı bilgiye http://turkey.autodesk.com/ adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Autodesk 2013 Yazılım Çözümleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement