Avcılar-Şükrübey metrobüs istasyonu üst geçidi yeniden yapılacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, metrobüs istasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında yeni bir yaya üst geçidinin yapımına başlanacak.
Avcılar'da, D-100 karayolu üzerinde bulunan Şükrübey metrobüs istasyonuna da yaya erişimini sağlayan Londra Asfaltı yaya üst geçidi, yolcuların daha konforlu erişimleri için yıkılıp yeniden yapılacak.
Çalışma için saat 24.00 itibariyle Avcılar-Şükrübey metrobüs istasyonu üst geçidi trafiğe kapatılacak. Çalışmalar sırasında Şükrübey metrobüs istasyonu faaliyete devam edecek, metrobüs durağına erişim Beylikdüzü tarafındaki yaya üst geçidinden sağlanacak.
Yeni yapılacak yaya üst geçidinin uzunluğu 56 metre, genişliği ise 3 metre olacak.
Metrobüs istasyonuna erişim için rampa ile yaşlı ve engelli vatandaşların erişimleri için 2 asansörün de yapılacağı üst geçidin 1 ay için tamamlanması öngörülüyor. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Avcılar Şükrübey Metrobüs İstasyonu Üst Geçidi Yenilenecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?