Avrupa'daki Kaçak Göçmen Krizi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Avrupa'daki Kaçak Göçmen Krizi

05.09.2015 15:19

Almanya'nın başkenti Berlin'de, önceki gün Bodrum'da cesedi kıyıya vuran Suriyeli çocuk Aylan Kurdi'nin fotoğrafı ile sosyal medyada kaçak göçmenlere hakaret eden kişinin evine baskın düzenledi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de, önceki gün Bodrum'da cesedi kıyıya vuran Suriyeli çocuk Aylan Kurdi'nin fotoğrafı ile sosyal medyada kaçak göçmenlere hakaret eden kişinin evine baskın düzenledi.

Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda Kurdi'nin fotoğrafı üzerine "Biz taziye tutmuyoruz, aksine kutluyoruz. Bir sığınmacı daha azaldı. Deniz daha önce de birçok sığınmacıyı yutmuştu" yazan 26 yaşındaki Benjamin S. hakkında yasal işlem başlatılmasının ardından evine yapılan baskında bilgisayar ve iki cep telefonuna el konulduğu belirtildi.

Zanlının ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı ancak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa'daki Kaçak Göçmen Krizi - Son Dakika


Advertisement