Avrupa'nın Üçüncü Büyük Havalimanının Gelişimine Türk Damgası - Son Dakika
Güncel

Avrupa'nın Üçüncü Büyük Havalimanının Gelişimine Türk Damgası

Avrupa\'nın Üçüncü Büyük Havalimanının Gelişimine Türk Damgası

Frankfurt Havalimanı Müşteri Hizmetleri ve Pazar Geliştirme Bölümü'nün Türk yöneticisi Akbulut: "Müşteri memnuniyetinden dolayı dünyanın en çok gelişme sağlayan havalimanı ödülünü aldık. Bu başarının arkasında Türklerin büyük rolü var"

08.09.2013 12:18

OKTAY ÖZDEN - Frankfurt Havalimanı Müşteri Hizmetleri ve Pazar Geliştirme Bölümü'nün Türk yöneticisi Celal Akbulut, "Müşteri memnuniyetinden dolayı dünyanın en çok gelişme sağlayan havalimanı ödülünü aldık. Bu başarının arkasında Türklerin büyük rolü var" dedi.

Akbulut, bir etkinliğe katılmak üzere geldiği Eskişehir'de, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolcu trafiğine göre Almanya'nın en büyük, Avrupa'nın üçüncü büyük havalimanı Frankfurt Havalimanı'nda 1992 yılından beri görev yaptığını ve yönetim kadrosuna 13 yıl önce geçtiğini bildirdi.

Geçen yıl 57,5 milyon yolcu ağırlayan Frankfurt Havalimanı'ndan 107 havayolu şirketinin dünyanın 295 destinasyona sefer düzenlediğini açıklayan Akbulut, Frankfurt Havalimanı'nın, Almanya'nın en büyük işvereni konumunda ve çalışanlarının yaklaşık 5 binin Türk olduğunu ifade etti.

Türk personelin havalimanının gelişimine büyük katkı sunduğunu vurgulayan Akbulut, "Müşteri memnuniyetinden dolayı dünyanın en çok gelişme sağlayan havalimanı ödülünü aldık. Bu başarının arkasında Türklerin büyük rolü var. Bu da bizim sunduğumuz programın başarısını göstermektedir" diye konuştu.

"Adeta yolcu için savaşıyoruz"

Akbulut, havacılık sektöründeki rekabete değinerek, şunları kaydetti:

"Dünyadaki havacılıkta her zaman müthiş bir rekabet vardır. Avrupa'da Londra ve Paris havalimanlarının ardından üçüncü sıradayız. Adeta yolcu için savaşıyoruz. Hizmetimizi daha da ileri seviyeye çıkarmak istiyoruz. Bunun için de yeni programlar başlatıyoruz. Şu anda havacılıkta herkes çeşitli programlarla yolcuları kendilerine çekmeye çalışıyor. Artık, yolcu da hizmet seçici. Avrupa'daki yolcu, daha iyi hizmet veren havaalanına geçiyor. Bir şirket iyi hizmet vermiyorsa, onun uçağına binmiyor. Havaalanında iyi hizmet, servis personeli yoksa, bavulunu iki saat beklemek zorunda kalırsa, oradan uçmak istemiyor. Biz, bunları en az seviye düşürmek için programlar geliştirdik." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa'nın Üçüncü Büyük Havalimanının Gelişimine Türk Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement