Düzce'de, bir binanın çatısında ayaklarına dolanan ip nedeniyle mahsur kalan 2 karga yavrusu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Karacamusa Mahallesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın çatısında ayakları ipe dolandığı için bulunduğu yere sıkışan karga yavrularını gören mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi.
İtfaiye ekipleri merdivenle çatıya ulaşıp, 30 dakika süren çalışmayla 2 kargayı sıkıştıkları yerden çıkardı.
Kargalar, tedavilerinin yapılmasının ardından doğaya salınması için Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Son Dakika › Güncel › Ayaklarına dolanan ip nedeniyle çatıda mahsur kalan kargaları itfaiye kurtardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?