Aydın'da '2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri' düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Aydın'da '2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri' düzenlendi

Aydın\'da \'2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri\' düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Aydın'dan umreye gidecek olan vatandaşlar için düzenlenen '2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri' Aydın İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminerde İl Müftüsü Hasan Güneş, umre ibadetinin önemini vurgulayarak, umre yapacak olan vatandaşlara başarılar diledi ve niyetlerini halis eylemelerini istedi.

31.10.2023 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Daire Başkanlığının organizasyonu ile Aydın'dan umreye gidecek olan vatandaşlar için İl Müftülüğü tarafından '2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri' düzenlendi.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Değerli kardeşlerim güzel bir yolculuğun arefesindesiniz. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Daire Başkanlığımız Türkiye'den kutsal topraklara umre ibadeti için yola çıkacak olan sizler için her türlü imkanı sağlamıştır. İbadetlerin değeri ve kıymeti niyet ile başlar. Sevgili peygamberimiz (S.A.V.) 'Ameller niyetlere göre karşılık bulur' buyurmuştur. Umre bir seyahat değil bir ibadettir. Bu nedenle bu ibadete başka düşünceler karıştırmadan sadece Allah rızası için yapmalıyız. Her ibadetin bir kuralı olduğu gibi Umrenin de bir kuralı vardır. Onu öğrenmeli, bilmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Bu konuda hepinize başarılar diliyorum. Allah şimdiden niyetinizi halis eylesin. Mukaddes topraklarda devletimiz, milletimiz, sevdikleriniz, filistinli kardeşlerimiz ve bütün islam alemi içindua ediniz. Allah yolculuğunuzu hayırlı kılsın" dedi.

Aydın İl Müftülüğü tarafından organize edilerek İl müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen seminere; İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Müftü Yardımcıları İlçe Müftüleri, şube müdürleri görevliler ve umreciler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da '2023 Yılı Umre Yolcuları Bilgilendirme Semineri' düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement