Aydın Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Nehirde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Aydın Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Nehirde Bulundu

Aydın Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Nehirde Bulundu

Kayıp yaşlı adamın cesedi nehirde bulundu AYDIN'da sekiz gün önce hastaneye gitmek için evinden çıkan ancak bir daha kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Ahmet Uygun'un cesedi, Büyük Menderes Nehri'nde bulundu.

27.02.2016 19:58

Kayıp yaşlı adamın cesedi nehirde bulundu

AYDIN'da sekiz gün önce hastaneye gitmek için evinden çıkan ancak bir daha kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Ahmet Uygun'un cesedi, Büyük Menderes Nehri'nde bulundu. Suya düşüp boğulduğu anlaşılan Uygun'un cesedi morga kaldırıldı.

Emekli işçi Ahmet Uygun, geçen 19 Şubat sabahı, yürüme mesafesindeki Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki randevusuna gitmek üzere Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ancak akşam eve dönmedi. Yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. Başlatılan arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı. Üzücü haber ise bugün duyuldu. Yeniköy Köprüsü yakınlarına bir çoban, Büyük Menderes Nehri'nde bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine cesedin bulunduğu Germencik'in Üzümlü Mahallesi Çakır Suat mevkiine gelen jandarma, AFAD ekipleriyle hareketsiz bedeni sudan çıkardı; ölen kişinin kimliğini araştırmaya başladı. Üzerinde kimlik çıkmayan yaşlı adamın, cebinde kağıt 20 lira ile telefon numarası bulundu. Aranan telefon numarasından ölen kişinin yakınlarına ulaşıldı. Olay yerine gelen yakınları, sekiz gündür kayıp Uygun'ı teşhis etti. Suya düşerek boğulan Ahmet Uygun'un cesedi, cenaze aracıyla alınarak Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Nehirde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement