Bâb-ı Âlem Artık Yeni Merkezinde - Son Dakika
Güncel

Bâb-ı Âlem Artık Yeni Merkezinde

Bâb-ı Âlem Artık Yeni Merkezinde

8 yıldır misafir öğrenci çalışması yapan Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği çalışmalarını yeni merkezine taşıdı.

20.10.2012 15:35

Fatih Karagümrük Mahallesi'nde bulunan yeni merkezin açılışı bugün saat 14.00'da gerçekleştirildi.

Açılışa birçok uluslararası öğrencinin ve misafirin yanı sıra Fas Türkiye Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas, Mahmut Toptaş, Hamdi Boydak, Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, Bâb-ı Âlem eski başkanlarından Mehmet Çelik, İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ebubekir Armağan, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mahmut Baydemir, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Adem Ocak, Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Suver, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Uğurlu gibi isimlerde katıldı.

Açılışta selamlama konuşması yapan Bâb-ı Âlem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bolat, katılımcılara davetlerini geri çevirmedikleri için teşekkür ederek: "Bu çalışmaları başlatan Rahmetli Burhanettin Güvercin'i burada, sizlere hatırlatmak istiyorum. Ne kadar güzel ve bereketli bir çalışma başlattığını şimdi daha iyi anlıyoruz." dedi.

Mehmet Ali Bolat'ın açılış konuşmasının ardından Mahmut Toptaş'ın yaptığı duadan sonra kurdela kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bâb-ı Âlem Artık Yeni Merkezinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement